FOTO-SHOP

 

Welkom in de shop!

 


  
We bieden alle afdrukformaten voor elk beeld met een mooie glanzende afwerking. Naast fotoprints op acrylaat, foam of aluminium bieden wij een luxe canvas montage, uw foto op hout, forex of achter plexiglas. Ook (auto-)stickers en (tuin-)posters op maat. Er zijn tal van lijst- en montageopties verkrijgbaar, dus als het gewenste beeld, product of maat er niet bij staat neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen dat uw gewenste fotoproduct snel bij u is. Veel shopplezier!

 

 

Voor de canvas gevernist op het extra dikke 4 cm dikke frame hanteren we een 16-koppige Epson printtechniek in combinatie met de halfmatte vernisafwerking. Dit resulteert in de allerhoogste kwaliteit canvas foto met perfecte afwerking en bescherming. Leverbaar van 20x20cm t/m 100x150cm.

 Maximaal kleurbereik -watervast en zonlichtbestendig - topkwaliteit afdruk -minimaal 15 jaar kleurecht 

 

 

 

De foto verlijmd achter plexiglas (3 mm acrylaat, tegengelijmd met 1 mm aluminium) is UV bestendig en 100% kleurecht. De fotoafdruk op hoogwaardig fotopapier wordt verlijmd achter acrylaat en tegengeplakt met aluminium paneel (1 mm). Met de diverse ophangsystemen zweeft het fotopaneel 1 cm vanaf de wand. Formaten tot 40cm breed kunnen geplaatst worden op een plexiglazen voet. De verlijmde fotovergroting is ook beschikbaar als foto verlijmd op aluminium (tot 100 cm langste zijde), foto verlijmd op dibond (tot 250 cm langste zijde) en de foto verlijmd op foam. 

 

 

Museumkwaliteit foto op aluminium (geborsteld), snelle levering, scherpste prijs. Watervast en kleurecht.100% wit in het beeld wordt niet geprint en krijgt dus de kleur van het aluminium. De geborstelde RVS toplaag geeft de unieke aluminium look and feel. Ook voor buiten (bv als tuinpaneel/tuinposter). Wilt u de foto op een gladde witte ondergrond, kies dan de aluminium foto met witte toplaag. 

 

 

NIEUW! FOTO OP HOUT. Foto op hout is de nieuwste trend. De houtprint is nu leverbaar in vuren naturel en vuren wit. De nervenstructuur van het 1 cm dikke vurenhout geeft een bijzondere uitstraling aan iedere foto. Met onze vlakbed printer worden de fotobestanden rechtstreeks op het hout geprint. U bepaalt bij ons zelf de richting van de vuren houten planken, staand of liggend.

Foto op hout is geschikt voor klassieke en moderne interieurs.

 

 

De fotosticker is watervast, duurzaam geschikt voor binnen en buiten. De fotostickers zijn eenvoudig aan te brengen op een vlakke en schone ondergrond. Veelgebruikt als autosticker, deursticker en koffersticker! (ondergrond licht bevochtigen met plantenspuit). Keuze uit vele tientallen formaten.

Andere losse print varianten waarvoor u kunt kiezen zijn de fotoposter en de fotovergroting (halfmat/glans).

 

 

Met de aluminium afstandhouders schroeft u het paneel aan de wand vast, de ruimte tussen wand en paneel bedraagt circa 1,5 cm. Boorgaten worden 1,5 centimeter vanuit de hoeken voorgeboord. Wij raden aan om vanwege de boorgaten tot 2,5 cm vanuit de hoeken geen relevante tekst- of beeldinformatie op te nemen. Pluggen en schroeven voor montage worden meegeleverd.

 

alle bevestigingsmogelijkheden:

 

·         Aluminium afstandhouders

·         Bak-/bloklijst

·         Bevestigingsringen

·         Elastieken

·         Kleefplaten

·         Ophang beugel

·         Ophangprofiel

·         Paneelklemmen

·         Plexiglazen voetje

·         Verlijmd ophangprofiel de luxe

 

 

Betalingen : Alle betalingen worden veilig afgehandeld via PayPal dus shop met vertrouwen.